Midoprint
0745 366 249

Print digital, de cea mai buna calitate!

Termeni si conditii de utilizare

1.Detalii generale:
www.midoprint.ro este proprietatea S.C. Mido Print Office S.R.L., inregistrata la Reg. Comertului
sub nr. J12/594/2021; Cod unic de Inregistrare: 43690540.

2. Utilizatori
Utilizatorii care completeaza adresa de email la sectiunea Newsletter vor avea posibilitatea sa primeasca in permanenta informatii despre promotiile si ofertele noastre. Utilizatorii care doresc sa comande direct de pe site pot intra la rubrica “Formular de contact”.completate de cu
Datele completate de catre acestia sunt confidentiale in conformitate cu legile in vigoare (Legea nr. 677/2001), smart-print.ro garantand ca ele nu vor fi facute publice fara acordul acestora, decat in caz de forta majora (organele de control a activitatilor comerciale, conform legislatiei in vigoare). comerciale, conform legislatiei in vigoare).

3.Cum comand?

Comenzile online de pe site-ul midoprint.ro vor putea fi facute de catre utilizatori, in urma completarii formularului de la sectiunea “Contact”, rubrica “Formular de contact”. Aici puteti adresa intrebari sau plasa comenzi la care se pot incarca fisiere de maximum 10Mb.

O alta varianta de comenzi este direct pe emailul nostru office@midoprint.ro

La fiecare comanda online, operatorii nostri vor raspunde in maxim 24 de ore, cu informatiile necesare livrarii, alte adaugiri (comenzile online pot fi efectuate non-stop, maxim in urmatoarea zi lucratoare veti primi confirmarea comenzii prin e-mail sau telefonic; pentru a comanda/ridica comenzi de la sediul nostru vezi „contact” pentru orar!).
Orice produs disponibil pe site poate fi comandat/ridicat direct de la sediul nostru (din jud. Cluj, Loc. Cluj-Napoca, strada Petru Maior nr. 6-8 ap.9; pentru program vezi „contact”), timpul de executie si conditiile de plata fiind stabilite pe loc!
midoprint.ro nu poate garanta si nu isi asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, in totalitate sau actualizate la zi.
Preturile, situatia stocului, specificatiile sau imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

4. Preturi/livrare

Preturile sunt exprimate in Lei, (TVA inclus), iar pretul afisat este per bucata/produs!
Comanda minima care se poate efectua online este de 100 de lei, TVA inclus, pentru comenzi mari avand posibilitatea de a beneficia de discounturi si de a beneficia de oferte speciale oferite de midoprint.ro. Comenzile si platile se executa in baza semnarii unui contract, conditiile de livrare fiind stabilite de comun acord (comenzile pot fi ridicate de la sediul firmei noastre sau pot fi expediate catre client prin serviciul de curierat rapid sau Posta Romana, costurile de transport fiind suportate de catre client, in functie de localitatea in care se afla).

Toate produsele expediate prin posta/curierat rapid sunt insotite de factura!

5. Litigii
Prin inregistrarea si comandarea de pe site-ul nostru a oricaror produse/servicii, utilizatorul se obliga sa respecte termenii si conditiile specificate in aceasta sectiune, orice posibil conflict aparut intre firma noastra si eventualii clienti, colaboratori, etc.. In caz de nesolutionare pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate in instanta, conform legilor in vigoare!

Orice informatii/imagini afisate pe site-ul midoprint.ro reprezinta proprietatea S.C. Mido New Line S.R.L. si este interzisa copierea/reproducerea partiala sau completa a acestora! Prin utilizarea site-ului www.midoprint.ro declar ca am inteles si ma oblig sa respect termenii si conditiile de utilizare de mai sus!